Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Over ons

Vakantiehuis Maretak werd recent aangekocht, opgeknapt en heringericht tot een warm en gezellig vakantieverblijf, voorzien van alle moderne comfort. De directe omgeving is groen, vol rust en met prachtige open vergezichten over de velden en akkers. 

Het groen van maretak bladeren en diverse houtkleuren werden aan het interieur toegevoegd. Op die manier is de vakantiewoning niet enkel geschikt voor een zomervakantie op het platteland, maar ook voor een knus verblijf tijdens de kerstperiode.

De eigenaars Jorne en Manuela wonen vlak naast het vakantiehuis en werden zelf onmiddellijk verliefd op de locatie en het dorp Meetkerke. Wat de weersomstandigheden ook brengen, de groene rust en het uitzicht over de polders geven hen onmiddellijk een vakantiegevoel.

Aangezien de locatie ideaal is voor het houden van huisdieren en het kweken van fruitbomen, kan je als gast alvast rekenen op vers geplukt seizoensfruit en eieren van rondscharrelde kippen.

De naam Maretak verwijst naar de middeleeuwse gewoonte om deze vereerde plant op te hangen in lokale hoeves en stallen ter bescherming en voorspoed van de bewoners en voor de vruchtbaarheid van het vee. 

Maretak groeit graag op bomen aan zee en langs waterlopen. Mogelijk kan je er enkele spotten in de waterrijke moeren. Als groenblijver tijdens de winter hangt hij ook in het vakantiehuis, zodat je er voor geluk en voorspoed uitbundig onder kan kussen tijdens de kerstvakantie.

Heb je vragen over de regio? Heb je hulp nodig bij het uitstippelen van je fiets- of wandeltocht? Aarzel niet om het ons te vragen. We delen graag ons enthousiasme voor onze woonplaats met jou.

Zin om te logeren in een knusse vakantiewoning in de polders?